marcel1.reismee.nl

Brisbane, regenwoud!

Vandaag mijn laatste dagje in Brisbane, straks op naar Sydney! Een busreis van 18 uur! Omdat het dit keer vrij goedkoop was, 86 AUD (zo'n 70 euro) en het scheelt me weer een overnachting, ga ik ditmaal met de bus.
De afgelopen dagen veel gezien en mee gemaakt. Na mijn aankomst in Brisbane mijn hostel opgezocht, wat ik makkelijk kon vinden. Na de incheck, heb ik het centrum opgezocht, om een lekkere ijskoude goud gele rakker te gaan drinken. Al meteen kwam ik in gesprek met een australische zaken man, die voor zaken in Brisbane was. Hij had een eigen software bedrijf, dat nogal groot was geworden. Later kwam een engels stel poolen, ik heb ook een poging gewaaagd, zoals verwacht kon ik er totaal niks van. Een leuke avond gehad!
De volgende dag ging ik Brisbane verder verkennen. Ben in het casino geweest (viel me op dat er veel aziaten waren), verder was het een mooi 18de eeuws gebouw. En heb een kathedraal bezocht, tussen alle morderne gebouwen, stond een kathedraal, ook uit de 18de eeuw. Verder heb ik die avond een concert bezocht, van 3 australische bands, waar ik ook heb staan fotograferen.
De volgende dag heb ik niks bijzonders gedaan en gisteren heb ik een tour naar het regenwoud, een paar nationale parken, 2 uur rijden hier vandaan. Wat was dat ongelovelijk mooi! Het was een berg gebied, met mooie uitzichten, op de horizon kon je zelfs, Brisbane zien liggen! We hebben ook nog een kleine wandeling door het regenwoud gemaakt. Ze hadden op 20 meter hoogte een hangbrug gemaakt. Het mooiste van de dag vond ik de gloei worm grot, met waterval. Er was maar een gloeiworm te zien, maar de waterval in de natuur was erg mooi. Na de zonsverduistering was dit tot nu het hoogtepunt van deze reis.
Vandaag naar het queensland museum geweest. Waar behalve een hele hoop gillende kinderen, niet zoveel aan was. Maar het was gratis, en ze hadden gratis wifi (internet op je mobiel).

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!